Prelate camioane Cluj

Realizam toate tipurile de prelate camioane intr-o gama variata de culori. Prelate fixe sau culisabile pentru orice tip de camion/tir/remorca. Confectionam prelate culisabile pentru autobasculante cu actionare cu goarba.

Prelatele, prelate camioane Cluj, sunt confectionate din materiale de calitate, intr-o gama variata de culori, cu rezistenta mare la tensiune, rupere si fisurare precum si la variatii de temperatura.

Preturile practicate de societatea noastra fiind optime in ceea ce priveste raportul pret/calitate.

Imbinarea prelatei se face prin termosudura la 600 grade C, rezultand o sudura a materialului rezistenta la variatii de temperatura si in timp, rezistenta la viteze mai mari de 100 km/h datorita imbinarilor sale fiind prevazuta cu toate accesoriile necesare sigilarii in regim vamal - TIR - capse, bride, chinga si cablu vamal.

Executam atat prelate pentru structuri de semiremorci fixe, cat si pentru cele cu sistem de elevare a tavanului.

Prelatele culisante sint prevazute pe interior cu chinga sudabila, rezistenta la 1500kg si dublaje pe partile care sunt mai solicitate, pentru o rezistenta mai mare in timp.

Prin intermediul departamentului nostru de productie publicitara va putem oferi si personalizarea lucrarilor, care confera un avantaj comercial. Personalizarea se poate realiza cu:
- vopsire serigrafica cu sablon;
- print digital;
- inscriptionare cu autocolant.

prelate camioane cluj

Echipa de Productie Prelate Camioane Cluj BARTHA foloseste  materiale si produse de calitate .

Material prelata POLYMAR de la MEHLER (Germania) si SIOLINE (Belgia) cu greutate intre 650 g/mp si 900 g/mp;
Accesorii: capsele, bridele, crichetii, chinga vamala si cablul vamal, etc de la FRANZ MIEDERHOFF si BOZAMET.

Culorile si calitatea materialului sunt alese de client

Pentru executarea prelatelor auto este OBLIGATORIE prezenta masinii/remorcii/semiremorcii la hala de productie din Localitatea CORNESTI com.MIHAI VITEAZU str.Principala nr 290A vis a vis cu intersectia spre CHEILE TURZII soseaua DN75 care face legatura cu orasul CAMPENI la 5km de TURDA .