Contribuția lor la medicina personalizată și de precizie poate fi distractivă pentru oricine

Contribuția lor la medicina personalizată și de precizie poate fi distractivă pentru oricine

Datorită acestor tehnologii moderne, toți experții în îngrijirea clinică pot folosi TIC pentru schimbul de informații ample pentru tratament, diagnostic și, de asemenea, evitarea bolii și, de asemenea, leziuni, expediție și analiză, precum și pentru cazul cu direcția distribuitorilor de tratament cu Funcția consolidării sănătății și sănătății oamenilor și a rețelelor lor.

Prietenii relativi sau buni (din diferite locuri) se pot implica în aceste conversații și pot înțelege ideile calificate pentru îmbunătățirea alfabetizării sănătății și sănătății întregii membri ai familiei. Problema specială propusă adună cele mai recente înțelegeri în cercetări standard, precum și științifice pe acest subiect, deschizând perspective noi în direcția metodelor contemporane în medicamente personalizate, precum și de precizie, în mare parte în beneficiul oamenilor care din orice fel de motive s -ar putea să aibă probleme în accesarea unui ajutor clinic de calitate excelentă.

DR. Francesco Amenta, DR. Gopi Battineni, manuscrise pentru editori invitați trebuie să fie trimise online la înregistrare, precum și în vizită pe acest site web. După ce sunteți înregistrat, vizitați acest site pentru a vă îndrepta către formularul de trimitere. Manuscrisele pot fi trimise până la data scadenței. Toate intrările care trec pre-verificare sunt revizuite de la egal la egal. Lucrările acceptate vor fi cu siguranță publicate continuu în Jurnal (cât mai repede acceptat) și, de asemenea, vor fi furnizate împreună pe site -ul de emisiune unică.

Pentru documente pregătite, un titlu și, de asemenea, un rezumat scurt (aproximativ 100 de cuvinte) pot fi trimise la Oficiul Editorial pentru Declarație pe acest site. Manuscrisele trimise nu trebuie să fi fost publicate anterior, nici nu trebuie să fie prezente pentru publicare în altă parte (în afară de documentele procesului de seminar). Toate manuscrisele sunt complet arbitrate printr-o procedură de revizuire a colegului unic orb.

Rolurile extinse ale farmaciștilor comunitari din Covid-19 pot fi distractive pentru toată lumea

Journal of Personalizate Medicine este un jurnal internațional de acces deschis de la egal la egal la egal la egal la egal la egal la egal la egal la MDPI. Vă rugăm să consultați pagina Orientările pentru scriitori înainte de a trimite un manuscris. Costul de gestionare a articolului (APC) pentru revista din acest acces deschis la jurnal este 2000 CHF (franci elvețieni). Documentele trimise trebuie să fie bine formatate și să utilizeze o engleză bună.

Telensiunile împlinește 20 de ani în acest an. La 20 de ani după ce a apărut ca o modalitate de păstrare și extindere a accesului la farmacie în întregul Dakota de Nord rural, inovatorii telefoanelor se deplasează chiar în spațiu de stocare a medicamentelor curate și sterile, securitate de medicamente, consultări de sănătate și în plus. Tele telefoanele a trecut de la un loc de muncă pilot la o practică aprobată în 25 de state, potrivit Jessica Adams, https://farmacie-romania.com/loxitane-fara-reteta/ Pharm, D, director de evenimente de reglementare pentru Telensiuni, o companie de telefoane timpurie obținută de Cardinal Health and Wellness în 2016.

Pe măsură ce farmaciștii, furnizorii de servicii, pacienții, plătitorii și autoritățile de reglementare recunosc avantajele pe care TeleHealth le poate oferi farmaciei, serviciile bazate pe tehnologie vor rămâne cu siguranță pentru a lărgi. Cel mai simplu, telefoanele permite unui farmacist să supravegheze un site de distribuire la distanță folosind inovația audio-vizuală conform HIPAA, conforme cu HIPAA. Farmacologul monitorizează de la distanță profesioniștii telefoanelor https://forum.codeigniter.com/member.php?action=profile&uid=67873, confirmă rețetele și, de asemenea, sfătuiește oameni din locul lor de medicamente gazdă.

Printre cele mai recente evoluții este utilizarea verificării la distanță pentru intensificarea curată și sterilă IV la Colegiul din Carolina de Nord (UNC). Farmaciștii au văzut potențialul de a stabiliza munca în mai multe farmacii care foloseau pregătirea BD Pyxis IV pentru a pregăti remedii sterile IV, a explicat Lindsey B. Amerin, Pharm, D, MS, BCPS, supraveghetor al farmaciei și, de asemenea, profesor asociat de educație clinică și învățare la Colegiul UNC Eshelman din magazinul de droguri din Church Hill, Carolina de Nord.

Câteva detalii cunoscute despre CV -uri aplică tehnician online de farmacie

Sistemul Pyxis folosește tehnologia modernă bazată pe gravimetric pentru a lua în considerare și a confirma articolele agravate, a clarificat Amerin. Sistemul imagină procedura de compunere, care este gestionată în mod obișnuit de un tehnician de servicii, precum și revizuit de un farmacolog regional. Deoarece farmacistul la fața locului folosea imagini produse de sistem, nu a existat nicio distincție aparentă între evaluarea imaginilor în zona următoare sau la 25 de mile distanță.

“Când am făcut studiul, statul nu a avut linii directoare în jurul acestui tip de telefoane”, a afirmat Amerine, așa că am proiectat testul cu mărturie la fața locului la fața locului pentru toate produsele agravate și sterile agravate.„Când a început Pandemia Covid-19”, am primit o renunțare de la consiliul de administrație [de stat] al magazinului de droguri pentru a putea face această verificare a produsului steril la distanță, atâta timp cât va dura situația de urgență pentru sănătate ”, a declarat ea a declarat ea.„Campania noastră următoare este să putem utiliza telefoanele în mod constant pe termen lung pentru a face mai multe partajări de muncă pe site-uri web.

Nefiind legat de magazinul de droguri te eliberează aproximativ investiți și mai mult timp cu persoanele fizice.”Roger Rose, RPH, directorul serviciilor de magazine de droguri pentru Wickenburg Neighborhood Health Center, a deschis prima telestarmacie în Arizona în 2019. Wickenburg a avut de mult timp o instalație de satelit în comunitatea Congresului, care se află la aproximativ 16 mile distanță.

Conducerea către Wickenburg pentru a încărca rețetele nu este întotdeauna funcțională pentru oameni. „Faceam distribuții la unitatea Congresului de două ori pe zi, cu toate acestea, nici asta nu a funcționat constant”, a declarat Rose. „Persoanele încă mai aveau nevoie să plece acasă după clinica lor, apoi să se întoarcă mai târziu sau, eventual, a doua zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *