Câteva întrebări cunoscute despre infografie: verificați dacă puteți cumpăra medicamente în țara dvs ….

Câteva întrebări cunoscute despre infografie: verificați dacă puteți cumpăra medicamente în țara dvs ….

CuprinsOptum RX Farmacie online și fundamente de livrare la domiciliu explicate10 tehnici simple pentru Registrul german al retailerilor de medicină online – BFAMM

Este necesar să rămâneți notificat cu privire la metodele fără riscuri pentru a cumpăra medicamente. Obținerea medicamentelor pe bază de rețetă online sau prin intermediul site -urilor de socializare poate părea să coste mai puțin, cu toate acestea vă poate plasa, sau cele bucurate, în pericol. Asigurați -vă că un site este de încredere pentru a cumpăra în siguranță medicamente pe bază de rețetă și medicamente online.

Aproape 95 la sută dintre site-urile care utilizează medicamente doar pe bază de rețetă pe internet funcționează ilegal. 89 la https://www.owler.com/company/sverige-ed sută din interzicerea magazinelor de medicamente pe internet evaluate de NABP nu au solicitat o rețetă pentru vânzarea medicamentului numai pentru rețetă. Magazinele de droguri on-line sigure, validate, vor îndeplini lista de mai jos cereri: să fie autorizați de autoritățile de reglementare din jurisdicția în care sunt situate, pe lângă autoritățile de reglementare din jurisdicția pacientului aprobă doar rețetele legitime respectă legile medicamentelor și tehnica de specialitate de specialitate Legislațiile oferă ușor accesibile contactul cu informații pentru întrebările privind tratamentul pacientului, respectă reglementările personale de confidențialitate și, de asemenea, garantează confidențialitatea persoanei înainte de a achiziționa, vizitați acest site pentru a vedea cum puteți confirma.

Puteți verifica dacă un site web este validat de NABP sau nu recomandat prin navigarea pentru adresa web. O altă metodă pentru a găsi un site validat este de a căuta.

Numele domeniului farmaciei nu poate fi falsificat sau creat. Pentru cei interesați să caute un. Domeniul farmaciei, vizitați site -ul nostru principal de internet. NABP recunoaște un site de internet ca fiind recomandat atunci când, după mărturie, pare din conformitate cu criteriile NABP pentru siguranța pacienților și tehnica de stocare a medicamentelor sau legislația adecvată. Unele site -uri web care nu sunt recomandate nu oferă medicamente drepte.

Site-urile web nu sugerează, în general, în: Vânzarea medicamentelor numai cu prescripție medicală fără a avea nevoie de o rețetă legitimă; vânzarea de medicamente care nu au fost aprobate sau autorizate disponibile pentru vânzare în jurisdicția persoanei; Practica magazinului de droguri fără a solicita licență în toate jurisdicțiile relevante. Dacă credeți că site -ul dvs. este inclus incorect pe NRL, e -mail idoi@nabp.

Obținerea de medicamente false care nu reușește să trateze problema clinică Obținerea tabletelor cu umpluturi nesigure, cum ar fi gips -carton și, de asemenea, toxina de șobolan care achiziționează medicamente care de fapt nu au fost autorizate spre vânzare de către compania de medicamente a națiunii dvs. Malware unele farmacii online interzise consideră că se bazează în Canada pentru a da impresia reglementărilor mai stricte și a medicamentelor mult mai sigure, dar ar putea avea sediul în țări fără garanții de reglementare descoperite în Statele Unite și, de asemenea, Canada.

Infografie: verificați dacă puteți cumpăra medicamente în țara dvs … Fundamentele explicate

Aflați un plus în ceea ce privește povestea lui Charlie, o caritate nonprofit condusă de familie dedicată creșterii gradului de conștientizare cu privire la amenințările emergente de auto-medicație și, de asemenea, consumul de medicamente informale în epoca fentanilului. Diverse alți vânzători de droguri on-line oferă pastile letale dantelate cu fentanil. Aceste medicamente periculoase sunt vândute frecvent prin intermediul platformelor de rețele sociale, precum și prin adolescenți țintă și, de asemenea, adulți tineri.

Potrivit, fentanilul este de până la 50 de ori mai eficient decât heroina. O doză de doar 2 miligrame, de dimensiunea a două boabe de sare, este mortală pentru majoritatea oamenilor. Descoperiți mai multe cu privire la postura de substanțe controlate de pericole în evaluarea riscurilor naționale a medicamentelor DEA. Obțineți cuvântul în zona dvs. cu privire la achiziționarea de medicamente în siguranță on-line cu acest verificare înainte de a cumpăra pachetul media.

Articole de la Journal of Medical Net Study sunt furnizate mai jos datorită

Israel, Pharm este o farmacie on-line, precum și o afacere de logistică a medicamentelor, cu o parte accesibilă și expertă, rezultatul anilor de experiență pe piață. Compania noastră oferă medicamente de marcă, precum și rețetă generică, la costuri pe care le puteți gestiona. Oferim clienților capacitatea de a achiziționa rețetă și, de asemenea, peste medicamentele contra -online rapid, ușor, în siguranță, precum și la un preț mai Cum acționează viagra la femei? puțin costisitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *